Ideale verlichting op maat van slachthuizen

TotalLED profileert zich als expert in industriële verlichting en daar hoort de verlichting in slachthuizen zeker bij. Dit zijn namelijk hygiënisch veeleisende omgevingen, die een perfect veilige en betrouwbare verlichting vereisen. Bij deze geven we je graag een introductie over de producten die TotalLed aanbiedt voor de voedingsindustrie.

Bestand tegen gebruik van hogedrukreinigers

Belangrijk bij de verlichting voor slachthuizen is dat de gebruikte producten gemakkelijk afwasbaar zijn en de geschikte vorm hebben, zodat er nergens vuil kan samenklitten in hoeken of randen. Het IP69K-label is erg belangrijk in deze sector, aangezien dit aangeeft dat de armaturen bestand zijn tegen krachtige (warme) waterstralen. Het reinigen van productieruimtes in de voedingsindustrie gebeurt dan ook vaak met hogedrukreinigers. Het is dus uitermate belangrijk dat de verlichting in slachthuizen hierop voorzien is.

Daarnaast is het strikt verboden om in de voedingssector armaturen te gebruiken die kwik bevatten. Als de lamp door omstandigheden zou breken, bestaat de kans dat deze stof in de voeding terecht komt. Ook mag de cover geen glas bevatten.

NFS-certificaat voor veilige producten

Productieruimtes binnen de voedingssector dienen te voldoen aan de normen van het Global Food Safety Initiative (GFSI). NFS is een certificerende instantie die audits uitvoert in bedrijven om na te gaan als het bedrijf voldoet aan de normen van het GFSI. Voor de voedingssector biedt TotalLed verlichting die erkent zijn van het NFS-certificaat.

Nood aan professionele en veilige verlichting voor slachthuizen, elders in de voedingsindustrie of een andere industriële toepassing? Neem dan vrijblijvend contact op met TotalLED. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de optimale verlichting voor jouw toepassing op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×