Lichtadvies & Blogs

Lichtadvies

Je wilt wel overschakelen naar LED, maar je weet niet goed hoe je daar moet aan beginnen? Geen probleem, onze lichtexpert staat voor je klaar!

Het creëren van de perfecte verlichting vraagt kennis en ervaring, want licht is een complexe materie. In ons op maat gemaakt lichtplan houden wij rekening met heel wat factoren zoals o.a. het type ruimte, de functie van licht, het soort werk er verricht moet worden, het verbeteren van de efficiëntie,….

Ons costom made lichtplan past helemaal bij je bedrijf en dekt al jouw lichtnoden. Wij zijn zeer transparant en bieden je steeds een all-in offerte aan. Op deze manier staat u niet voor onverwachte verrassingen. 

Daarnaast is ons lichtadvies volledig gratis en vrijblijvend! Maak een afspraak via info@totalled.be en wij komen graag tot bij jouw. 

  Wil jij ook meer weten over verlichting, lees dan zeker deze blogs en wordt een echte lichtexpert.

  Contacteer ons
  Lichtadvies
  Bereken je terugverdientijd

  Bereken je terugverdientijd

  Bovendien is het als ondernemer ook heel gemakkelijk om de terugverdientijd van je investering te berekenen. Via onze handige terugverdiencalulator weet je in enkele minuten hoe snel je investering opbrengt. Meestal licht dit tussen 6 tot 24 maanden. Het is dus een investering op korte termijn die zeker te overwegen valt.

  Nog niet overtuigd? Hier nog eens de voordelen van ledverlichting: 

  • Minder energieverbruik: Ledverlichting vraagt minder energie dan een gloei- of halogeenlamp. Dat omdat ledlampen op minder watt kunnen draaien met dezelfde resultaten als een gloeilamp. De lamp bereikt ook meteen de gewenste kleur en lichtsterkte. 
  • Minder gevaar: In een ledlamp zitten er geen schadelijke stoffen. Mocht iemand die laten vallen, dan is er geen risico op vergiftiging. Ook wordt de lamp niet warm, waardoor er geen brandgevaar is.
  • Goedkoper: Dankzij het lage energieverbruik en de duurzaamheid van een ledlamp is het gebruik ervan goedkoper. Een ledlamp gaat langer mee dan een gloeilamp. 

  Blogs

  Wil jij ook meer weten over verlichting, lees dan zeker deze blogs en wodt een echte lichtexpert.

  Ideale verlichting gericht op slachthuizen

  Lees meer

  Professionele verlichting voor diepvriesopslag

  Lees meer

  Optimale verlichting voor aardappelbewaring

  Lees meer

  Hoe schik ik mijn lampen? De ideale verlichting voor elke ruimte!

  Lees meer

  Vind de perfecte verlichting voor in je loods of hangaar!

  Lees meer

  Je bedrijf energiezuinig maken met behulp van ledverlichting

  Lees meer

  Maak je reclamebord zichtbaar met ledverlichting

  Lees meer

  Voordelen van industriële ledverlichting

  Lees meer
  Your browser is out-of-date!

  Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

  ×